Fyrkjelen feies 

Det er ikke til å feie under et teppe at vi rundt årsskiftet 2010/2011 fikk store problemer med oljebrenneren til fyrkjelen vår. Den sluknet til stadighet, og sotet til både fyrrommet og hele Kongeparken. Brenneren måtte til slutt skiftes ut (ny brenner er den røde dingsen du ser midt på bildet under til høyre). Videre ser du hvordan feiere fra Tromsø Brann og redning åpnet og feiet fyrkjelen like før Jul 2012:
 


 

Det er heller ikke til å feie under et teppe at alle problemene vi har hatt på fyrrommet skyldes manglende vedlikehold. Da undertegnede tiltrådte som styreleder sommeren 2012 ble den største jobben min å gjøre rent etter oljebrenneren som hadde streiket mer enn ett år tidligere. Det er faktisk en jobb jeg enda ikke er helt ferdig med. Men jeg hadde fått det såpass rent at jeg kunne bestille feiing. Og ovenfor ser du feierne "grise til" på nytt. Og det til og med dagen før jeg skulle dra på Juleferie!

Nåja. Jeg er fortsatt ikke fornøyd med effekten brenneren avgir, så nå er det bestilt service fra Åge Nilsen AS. Håper at de får fikset problemet. Heldigvis har Troms Kraft ikke vært nødt til å koble ut elkjelen vår i det siste. Det ville i så fall gitt oss store problemer med å holde vannet varmt nok.

Jarle Andersen, 22.01.13
 

Etter lang tids venting er service nå endelig utført. Men arbeidet med å gå over til gass (om vi ønsker det) begynner så smått nå. Vi har tid på oss frem til 2020, for da er det ikke lenger tillatt å fyre med olje.

Jarle Andersen, 29.04.13


Borettslaget Parkgata 14 • Organisasjonsnummer 952 564 463
Parkgata 14, 9008 TROMSØ • styret@parkgata14.no